Què és ilogix handmade cycles?

Es tracta d'un concepte nou de bicicletes, construïdes a mida i decorades en exclusiva.

Què són les Ilogix Cycles?

Es tracta d'un concepte diferent de bicicletes, construïdes a mida i decorades en exclusiva. Bàsicament el que fem és prendre les mides del ciclista i a partir d'aquí es fabrica el cuadre de la bicicleta, amb les dimensions més adecuades per a cada persona. Entenem que normalment el ciclista s'adapta a les mides de la bicicleta i el que busquem és el contrari, que el quadre s'ajusti a la talla del ciclista. Un cop fet el quadre, que es fabrica aquí a Catalunya, acabem de muntar la resta de la bici permetent d'aprofitar els components que ja es teníen de la bici vella. Amb el llançament de les Ilogix hem aprofitat per introduir el sistema de canvi Pinion i corretja Gates Carbon Drive enlloc de cadena, però les Ilogix també es poden muntar de la manera tradicional.

image

Creiem en el que fem

Utilitzem el canvi Pinion. Aquest canvi està dissenyat i construït a Alemanya i també és un concepte diferent ja que el canvi en sí mateix va integrat al pedalier. Aquest canvi ofereix fins a 18 velocitats que es canvíen a l'interior de la carcassa que inclou un bany d'oli. Aquest canvi ofereix un 600% de desenvolupament, i es pot muntar amb cadena o corretja Gates Carbon Drive. Aquest canvi és ideal per oblidar-se de sorolls, manteniment, averies…

Quin preu té?

Està rondant el preu normal d'una bicicleta de la qualitat d'aquesta gamma. El plaç d'entrega és de tres a quatre setmanes.De moment estem treballant en models de BTT, però tenim previst començar a fer el model de carretera.

100+
Clients contents
85
Projectes acabats
450+
Seguidors